Totes les cures que necessiten els pacients, amb la comoditat de rebre-les a casa

Descrizione
Llegeix més

Àrea Terapèutica

VIVISOL pretén oferir als pacients el millor servei possible, i se centra constantment en l'actualització i actualització de les seves solucions.

Sobre nosaltres

Som un dels proveïdors d’atenció domiciliària més grans d’Europa. Cada dia assistim a milers de pacients de tot el món. El nostre objectiu és ajudar les persones, als treballadors sanitaris i a les autoritats sanitàries, proporcionant el millor servei possible, d’acord amb les diferents necessitats mèdiques i els darrers avenços internacionals en atenció sanitària.

Veure tot

500.000

pacients

2.000

enginyers sobre el terreny

Més de 2 milions

de visites domiciliàries

Novetats

Estigueu al dia de les últimes novetats de Vivisol

VIVISOL participa al V congreso Neumohenares 2021

El pasado 24 y 25 de setiembre VIVISOL Ibérica participó a la 5ª edición del congreso NeumoHenares 2021.

¿Es útil la pulsioximetría nocturna (PN) domiciliaria en una consulta monográfica de sueño – ventilación no invasiva (VMNI)?

Vivisol Ibérica ha colaborado, durante casi dos años con el Hospital de Valme de Sevilla en un estudio para determinar si es útil o no el uso de la pulsioximetría de registro continuo sobre pacientes con terapias de Sueño – Ventilación Mecánica no invasiva VMNI.

¿Quiénes recibirán una dosis adicional de la vacuna?

A la dosis adicional de los grupos más vulnerables, se suma desde el 25 de octubre un 'pinchazo' de refuerzo para los mayores de 70 años. Los pacientes con Fibrosis quística están incluidos en las personas en condiciones de alto riesgo.