Totes les cures que necessiten els pacients, amb la comoditat de rebre-les a casa

Descrizione
Llegeix més

Àrea Terapèutica

VIVISOL pretén oferir als pacients el millor servei possible, i se centra constantment en l'actualització i actualització de les seves solucions.

Sobre nosaltres

Som un dels proveïdors d’atenció domiciliària més grans d’Europa. Cada dia assistim a milers de pacients de tot el món. El nostre objectiu és ajudar les persones, als treballadors sanitaris i a les autoritats sanitàries, proporcionant el millor servei possible, d’acord amb les diferents necessitats mèdiques i els darrers avenços internacionals en atenció sanitària.

Veure tot

500.000

pacients

2.000

enginyers sobre el terreny

Més de 2 milions

de visites domiciliàries

Novetats

Estigueu al dia de les últimes novetats de Vivisol

Tres años después de su licitación, el concurso para adjudicar las Terapias Respiratorias Domiciliarias #TRDs de toda #Catalunya, llega a su fin y Vivisol Ibérica ha resultado una de las empresas ganadoras adjudicándose 3 lotes por un valor aproximado de 9,6 millones de euros.

VIVISOL participa al V congreso Neumohenares 2021

El pasado 24 y 25 de setiembre VIVISOL Ibérica participó a la 5ª edición del congreso NeumoHenares 2021.

¿Es útil la pulsioximetría nocturna (PN) domiciliaria en una consulta monográfica de sueño – ventilación no invasiva (VMNI)?

Vivisol Ibérica ha colaborado, durante casi dos años con el Hospital de Valme de Sevilla en un estudio para determinar si es útil o no el uso de la pulsioximetría de registro continuo sobre pacientes con terapias de Sueño – Ventilación Mecánica no invasiva VMNI.