Operatori sanitari

Treballem al costat de metges i professionals sanitaris per oferir als pacients la millor atenció possible a casa seva. La nostra és una empresa sòlida que compta amb professionals qualificats; treballem en estret contacte amb tots els agents implicats en el procés assistencial, amb l’objectiu d’assegurar-los que estiguin sempre informats sobre la salut dels pacients.
Som un del proveïdors d’atenció domiciliària més grans d’Europa; oferim assistència a centenars de milers de pacients a tot el món invertint en recerca i desenvolupament per garantir que no deixem de millorar els nostres productes i serveis. La nostra vocació d’empresa global amb esperit local ens permet gestionar les complexitats que sorgeixen en cada cas concret. Així, oferim un servei d’alta qualitat amb solucions personalitzades i adaptades a les circumstàncies en què treballem.
Els nostres programes de salut comencen amb la informació i inclouen el diagnòstic, el tractament i el seguiment.
Confieu en nosaltres per satisfer les vostres necessitats: teràpia d’oxigen, teràpia ventilatòria, trastorns respiratoris relacionats amb el son, aerosolteràpia, nutrició artificial, teràpia per infusió, atenció domiciliària avançada, gestió de dispositius d’assistència i telemedicina. Junts podem oferir als seus pacients la millor atenció possible amb la comoditat de fer-ho a casa.
Llegeix més