Pubblica Amministrazione

Oferim productes i tecnologies compatibles amb el Servei de Nacional de Salut. Oferim solucions per a l’atenció domiciliària dels pacients, mitjançant un model que, tenint en compte l’augment de les malalties cròniques, sigui sostenible.

Som un del proveïdors d’atenció domiciliària més grans d’Europa; oferim assistència a centenars de milers de pacients a tot el món invertint en recerca i desenvolupament per garantir que els pacients rebin el millor servei possible. La nostra és una empresa global amb esperit local; això ens permet crear solucions personalitzades i adaptar-nos a les situacions en què treballem.

Invertim constantment en recerca i desenvolupament per millorar els nostres productes. Treballem amb passió i experiència, i amb professionals qualificats i especialitzats.

Escolliu-nos com a soci d’atenció domiciliària; podem proporcionar-vos tots els instruments que necessiteu per garantir que els serveis que porteu a casa dels pacients siguin de la màxima qualitat.
Llegeix més

El nostre model de sostenibilitat

L’augment de les malalties cròniques i la creixent necessitat de traslladar tractaments de l’hospital a les ubicacions locals exigeixen a les autoritats sanitàries que adoptin nous models organitzatius per reduir el malbaratament i garantir que els pacients reben l’atenció adequada. A Vivisol, ens assegurem que els pacients són atesos amb un model de tractament que sigui sostenible per al Servei Nacional de Salut. Per això, els nostres projectes d’R+D amb productes nous i consolidats tenen en compte els següents factors:

Llegeix més

Les nostres certificacions

Per garantir un sistema de gestió de l'empresa centrat en la qualitat, des de fa temps Vivisol Ibérica ha obtingut certificacions internacionals importants, que es renoven i s'implementen de manera constant.
Responsive Image

La certificació ISO 27001:2013 és la norma internacional que proporciona un marc de treball per als sistemes de gestió de seguretat de la informació (SGSI) per tal de proporcionar confidencialitat, integritat i disponibilitat continuada de la informació, així com compliment legal.

Responsive Image

Codi ètic

El Codi Ètic, entrat en vigor l'1 de gener de 2006, defineix els valors sobre els quals es fonamenta l'activitat de Vivisol Ibérica (Grup SOL) i als quals els dependents i els col·laboradors del Grup s'han d'uniformar.