Pubblica Amministrazione

Oferim productes i tecnologies compatibles amb el Servei de Nacional de Salut. Oferim solucions per a l’atenció domiciliària dels pacients, mitjançant un model que, tenint en compte l’augment de les malalties cròniques, sigui sostenible.

Som un del proveïdors d’atenció domiciliària més grans d’Europa; oferim assistència a centenars de milers de pacients a tot el món invertint en recerca i desenvolupament per garantir que els pacients rebin el millor servei possible. La nostra és una empresa global amb esperit local; això ens permet crear solucions personalitzades i adaptar-nos a les situacions en què treballem.

Invertim constantment en recerca i desenvolupament per millorar els nostres productes. Treballem amb passió i experiència, i amb professionals qualificats i especialitzats.

Escolliu-nos com a soci d’atenció domiciliària; podem proporcionar-vos tots els instruments que necessiteu per garantir que els serveis que porteu a casa dels pacients siguin de la màxima qualitat.
Llegeix més

El nostre model de sostenibilitat

L’augment de les malalties cròniques i la creixent necessitat de traslladar tractaments de l’hospital a les ubicacions locals exigeixen a les autoritats sanitàries que adoptin nous models organitzatius per reduir el malbaratament i garantir que els pacients reben l’atenció adequada. A Vivisol, ens assegurem que els pacients són atesos amb un model de tractament que sigui sostenible per al Servei Nacional de Salut. Per això, els nostres projectes d’R+D amb productes nous i consolidats tenen en compte els següents factors:

Llegeix més

Transparència

Produïm una àmplia gamma de documents informatius per tal de garantir que la nostra feina sigui clara i comprensible
Responsive Image

Codi ètic

Vam ser un dels primers grups del sector a adoptar un codi ètic i de conducta, que obliga a tots els empleats del grup, inclosos els companys de feina, consultors i proveïdors, a conèixer, distribuir i respectar les normes del codi.