Us cuidem

Posem la nostra experiència a la vostra disposició per oferir-vos tota la informació i els mitjans que necessiteu per cuidar-vos a vosaltres mateixos o als vostres éssers estimats amb la comoditat de fer-ho a casa.

El nostre objectiu és oferir serveis cada vegada més inclusius i de millor nivell. Col·laborem amb pacients i cuidadors, proporcionant l’equip necessari per a les teràpies, informació sobre com utilitzar-les correctament i un suport humà i emocional que va més enllà dels aspectes purament clínics.
El pacient és fonamental al nostre univers. Els nostres serveis han estat dissenyats per permetre als pacients tornar a casa, perquè puguin viure envoltats dels seus éssers estimats malgrat la seva malaltia. Oferim sistemes mèdics a mida en els següents camps: teràpia d’oxigen, suport ventilatori, trastorns respiratoris relacionats amb el son, aerosolteràpia, nutrició artificial, teràpia per infusió, atenció domiciliària avançada, gestió de dispositius d’assistència i telemedicina.
Confieu en nosaltres; us cuidarem i cuidarem els vostres éssers estimats, de la millor manera possible.
Llegeix més

Descarrega MyCare de Vivisol

La nostra guia digital us proporcionarà el suport que necessiteu durant el tractament; això us permetrà millorar el vostre coneixement i accedir a continguts de gran utilitat per a les vostres tasques quotidianes. Les seccions interactives us permetran sol·licitar informació sobre el vostre subministrament, els vostres serveis o la vostra teràpia, i enviar opinions sobre el vostre nivell de satisfacció.
La tecnologia Reskin us ofereix accés a una aplicació personalitzada segons la vostra teràpia i el vostre contracte, posant al vostre abast tutorials, qüestionaris i plataformes de reserva/compra.

Novetats

Estigueu al dia de les últimes novetats de Vivisol.

Una jornada con pacientes EPOC para impulsar la convivencia y el ejercicio

Cerca de 13.000 pacientes con enfermedad pulmonar obstructiva crónica (EPOC) fallecen cada año en España. Para evitar que estos datos se sigan manteniendo en el tiempo es fundamental que los pacientes con esta patología realicen actividades físicas saludables para mejorar su calidad de vida. Esta necesidad es la que ha incentivado al Hospital Universitario de Torrejón de Ardoz, junto a Vivisol Ibérica y el Ayuntamiento del propio municipio en organizar, de forma conjunta, la primera jornada de convivencia para pacientes con EPOC en España.

Curso Avanzado de Sueño 2023 - NEUMOMADRID

Los días 21 a 23 de febrero tendrá lugar en Madrid el Curso Avanzado de Sueño 2023, organizado por la Fundación Neumomadrid.

 

El programa de este encuentro será impartido por las Dras. Aldara Garcia y Begoña Sánchez. 

Simposio SEPAR-SES-SEMDeS 2023

El próximo día 11 de febrero Ávila acogerá el Simposio SEPAR-SES-SEMDeS 2023.

 

El programa de este encuentro está dividido en las distintas áreas formadas por Médicos y Dentistas trabajando juntos en el manejo de los trastornos del Sueño.