Us cuidem

Posem la nostra experiència a la vostra disposició per oferir-vos tota la informació i els mitjans que necessiteu per cuidar-vos a vosaltres mateixos o als vostres éssers estimats amb la comoditat de fer-ho a casa.

El nostre objectiu és oferir serveis cada vegada més inclusius i de millor nivell. Col·laborem amb pacients i cuidadors, proporcionant l’equip necessari per a les teràpies, informació sobre com utilitzar-les correctament i un suport humà i emocional que va més enllà dels aspectes purament clínics.
El pacient és fonamental al nostre univers. Els nostres serveis han estat dissenyats per permetre als pacients tornar a casa, perquè puguin viure envoltats dels seus éssers estimats malgrat la seva malaltia. Oferim sistemes mèdics a mida en els següents camps: teràpia d’oxigen, suport ventilatori, trastorns respiratoris relacionats amb el son, aerosolteràpia, nutrició artificial, teràpia per infusió, atenció domiciliària avançada, gestió de dispositius d’assistència i telemedicina.
Confieu en nosaltres; us cuidarem i cuidarem els vostres éssers estimats, de la millor manera possible.
Llegeix més

Descarrega MyCare de Vivisol

La nostra guia digital us proporcionarà el suport que necessiteu durant el tractament; això us permetrà millorar el vostre coneixement i accedir a continguts de gran utilitat per a les vostres tasques quotidianes. Les seccions interactives us permetran sol·licitar informació sobre el vostre subministrament, els vostres serveis o la vostra teràpia, i enviar opinions sobre el vostre nivell de satisfacció.
La tecnologia Reskin us ofereix accés a una aplicació personalitzada segons la vostra teràpia i el vostre contracte, posant al vostre abast tutorials, qüestionaris i plataformes de reserva/compra.

Novetats

Estigueu al dia de les últimes novetats de Vivisol.

Curso Avanzado de Sueño 2023 - NEUMOMADRID

Los días 21 a 23 de febrero tendrá lugar en Madrid el Curso Avanzado de Sueño 2023, organizado por la Fundación Neumomadrid.

 

El programa de este encuentro será impartido por las Dras. Aldara Garcia y Begoña Sánchez. 

Simposio SEPAR-SES-SEMDeS 2023

El próximo día 11 de febrero Ávila acogerá el Simposio SEPAR-SES-SEMDeS 2023.

 

El programa de este encuentro está dividido en las distintas áreas formadas por Médicos y Dentistas trabajando juntos en el manejo de los trastornos del Sueño.

I Jornada Interhospitalaria de Neumología de Sevilla