Us cuidem

Posem la nostra experiència a la vostra disposició per oferir-vos tota la informació i els mitjans que necessiteu per cuidar-vos a vosaltres mateixos o als vostres éssers estimats amb la comoditat de fer-ho a casa.

El nostre objectiu és oferir serveis cada vegada més inclusius i de millor nivell. Col·laborem amb pacients i cuidadors, proporcionant l’equip necessari per a les teràpies, informació sobre com utilitzar-les correctament i un suport humà i emocional que va més enllà dels aspectes purament clínics.
El pacient és fonamental al nostre univers. Els nostres serveis han estat dissenyats per permetre als pacients tornar a casa, perquè puguin viure envoltats dels seus éssers estimats malgrat la seva malaltia. Oferim sistemes mèdics a mida en els següents camps: teràpia d’oxigen, suport ventilatori, trastorns respiratoris relacionats amb el son, aerosolteràpia, nutrició artificial, teràpia per infusió, atenció domiciliària avançada, gestió de dispositius d’assistència i telemedicina.
Confieu en nosaltres; us cuidarem i cuidarem els vostres éssers estimats, de la millor manera possible.
Llegeix més

Descarrega MyCare de Vivisol

La nostra guia digital us proporcionarà el suport que necessiteu durant el tractament; això us permetrà millorar el vostre coneixement i accedir a continguts de gran utilitat per a les vostres tasques quotidianes. Les seccions interactives us permetran sol·licitar informació sobre el vostre subministrament, els vostres serveis o la vostra teràpia, i enviar opinions sobre el vostre nivell de satisfacció.
La tecnologia Reskin us ofereix accés a una aplicació personalitzada segons la vostra teràpia i el vostre contracte, posant al vostre abast tutorials, qüestionaris i plataformes de reserva/compra.

Novetats

Estigueu al dia de les últimes novetats de Vivisol.

Tres años después de su licitación, el concurso para adjudicar las Terapias Respiratorias Domiciliarias #TRDs de toda #Catalunya, llega a su fin y Vivisol Ibérica ha resultado una de las empresas ganadoras adjudicándose 3 lotes por un valor aproximado de 9,6 millones de euros.

VIVISOL participa al V congreso Neumohenares 2021

El pasado 24 y 25 de setiembre VIVISOL Ibérica participó a la 5ª edición del congreso NeumoHenares 2021.

¿Es útil la pulsioximetría nocturna (PN) domiciliaria en una consulta monográfica de sueño – ventilación no invasiva (VMNI)?

Vivisol Ibérica ha colaborado, durante casi dos años con el Hospital de Valme de Sevilla en un estudio para determinar si es útil o no el uso de la pulsioximetría de registro continuo sobre pacientes con terapias de Sueño – Ventilación Mecánica no invasiva VMNI.