Vivisol visibilitza els malalts d'ELA amb testimonis de primera persona

Un any més, Vivisol Ibérica ha col·laborat en diferents iniciatives solidàries amb l'objectiu de visibilitzar i ajudar els afectats per l'Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA). Amb motiu del dia internacional d'aquesta malaltia, la companyia ha estat present a diversos hospitals espanyols amb un punt d'atenció informatiu a través del qual han ofert assessorament sobre la malaltia per part de pacients afectats per aquesta patologia i equips multidisciplinaris formats per neuròlegs, pneumòlegs, infermeres, fisioterapeutes, assistents socials, nutricionistes, endocrins i serveis de prestacions de cadascun d'aquests centres.

 

Entre les activitats organitzades, s'ha dut a terme un repartiment de fullets i han ofert informació personalitzada sobre la malaltia a totes les seves esferes. A més, han comptat amb la presència de pacients que pateixen aquesta patologia els qui han aportat la seva visió personal del dia a dia. "La nostra intenció és donar visibilitat als malalts que ja la pateixen, estendre la informació sobre l'ELA dins de la població no afectada i en definitiva, fer per i per unir esforços en la lluita contra aquesta malaltia", detalla Enrico Spiaggi, gerent de Vivisol Ibèrica. "Des de Vivisol donem suport aquest dia i ens sumem a la lluita contra aquesta malaltia de la qual formem part de manera molt activa executant diversos programes d'actuació".

 

Quatre CCAA, eixos d'aquesta campanya de visibilització

 

Els estands situats a l'Hospital Universitari de Valme i l'Hospital Universitari Verge del Rocío han comptat, a més dels professionals de Vivisol, amb la presència de Patricia García, presidenta de l'Associació ELA Sevilla i altres membres de l'organització.

 

Els Vivicare (Centres d'Atenció Respiratoris de Vivisol) a Madrid i Barcelona, ​​han estat els escenaris informatius en què personal tècnic de la companyia ha facilitat informació sobre l'ELA i les Teràpies Respiratòries Domiciliàries específiques per a pacients neuromusculars. Alhora, Vivisol ha donat 1.000 euros a l'Associació ELA de Castella-la Manxa i ha participat en diferents esdeveniments organitzats per l'associació aquests dies.

 

Atenció de Vivisol a pacients amb ELA


Des de l'aparició dels primers símptomes de la malaltia, Vivisol Ibérica té una part molt activa col·laborant i formant part dels equips multidisciplinaris d'atenció mèdica que hi ha als diversos hospitals on aquesta empresa presta els seus serveis.

 

Així, s'encarreguen de la instauració de l'equipament mèdic, el control i el seguiment domiciliari a través dels seus infermers, fisioterapeutes i psicòlegs especialitzats en tractaments contra malalties neuromusculars, amb l'objectiu de fer que els pacients que la pateixen estiguin el millor possible i augmentin la seva supervivència, així com recolzar i ajudar els seus familiars en el maneig de la malaltia.